برشته کردن بهترین معنایی است که می توان برای رست کردن برشمرد. هنگام رست کردن دانه قهوه ترک می خورد و خواص آن به لایه های بالاتر نفوذ می کند. طی این فرایند رنگ ، طعم و بوی قهوه دچار تغییرات زیادی می شود و این تغییر شامل تغییر مقدار کافئین نمی شود.
بعد از رست کردن ماندگاری قهوه کمتر می شود به همین دلیل رست قهوه باید قبل از مصرف انجام شود.
کافی نوش مرکز بزرگ رست و فرآوری قهوه عمده در شیراز می تواند با بهترین کیفیت این کار را انجام دهد.
رست-دانه-قهوه

برچسب‌ها, , , , , , , , , ,

1392 © coffeedrink.ir تمامی حقوق محفوظ است.

خریدی نیست.