این وسیله جهت تولید فوم شیر برای یک کاپوچینوی ایتالیایی استفاده می شود. روش استفاده آن به این ترتیب می باشد که یک سوم ظرف را با شیر پرچرب که با مقداری شکر شیرین شده است پر می کنیم، ترجیحا گرم باشد! سپس صافی آن را در شیر غوطه ور می کنیم و چند مرتبه اهرم وسیله را بالا و پایین می کنیم و بعد به آرامی درب را با صافی از پارچ جدا می کنیم و فوم را در داخل ماگ کاپوچینو تخلیه می کنیم و در صورت تمایل آن را تزئین و سپس میل می کنیم. نوش جان!

این وسیله جهت تولید فوم شیر برای یک کاپوچینوی ایتالیایی استفاده می شود. روش استفاده آن به این ترتیب می باشد که یک سوم ظرف را با شیر پرچرب که با مقداری شکر شیرین شده است پر می کنیم، ترجیحا گرم باشد! سپس صافی آن را در شیر غوطه ور می کنیم و چند مرتبه اهرم وسیله را بالا و پایین می کنیم و بعد به آرامی درب را با صافی از پارچ جدا می کنیم و فوم را در داخل ماگ کاپوچینو تخلیه می کنیم و در صورت تمایل آن را تزئین و سپس میل می کنیم. نوش جان!

برچسب‌ها, , , , , ,

1392 © coffeedrink.ir تمامی حقوق محفوظ است.

خریدی نیست.