اسپرسو به نوعی از قهوه با غلظت بسیار بالا گفته می شود.

قهوه-اسپرسو

برای تهیه قهوه اسپرسو باید آب نزدیک به نقطه جوش را با فشار از میان دانه های قهوه آسیاب شده عبور داده شوند. ابداع این نوع قهوه اولین بار در ایتالیا و اوایل قرن بیستم انجام شد.

اسپرسو از قهوه معمولی غلیظ تر است و هنگام تهیه آن کفی به رنگ قهوه ای مایل به سرخ روی آن تشکیل می شود. غلظت بالای اسپرسو بدلیل تحت فشار بودن عمل دم کردن آن است و شامل مواد محلول و معلق جامد قهوه است.

کافه ماکیاتو، کاپوچینو، کافه آمریکانو، کافه موکا و کافه لاته براساس قهوه اسپرسو ساخته می شوند. بدلیل میزان بالای کافئین در قهوه اسپرسو، این نوع قهوه معمولا در مقیاس کوچک سرو می شود. بالاترین مقدار کافئین در نوشیدنی های گرم را قهوه اسپرسو دارد.

برچسب‌ها, , , , , ,

1392 © coffeedrink.ir تمامی حقوق محفوظ است.

خریدی نیست.