‘رست دانه قهوه’
رست و فرآوری انواع دانه قهوه
برشته کردن بهترین معنایی است که می توان برای رست کردن برشمرد. هنگام رست کردن دانه قهوه ترک می خورد و خواص آن به لایه های بالاتر نفوذ می کند. طی این فرایند رنگ ، طعم و بوی قهوه دچار تغییرات زیادی می شود و این تغییر شامل تغییر مقدار کافئین نمی شود. بعد از […]
روش تهیه کافه گلاسه
طرز تهیه کافه گلاسه: مواد لازم برای کافه گلاسه: طعم دهنده نسکافه شیر بستنی طرز تهیه: یک قاشق کوچک نسکافه و نصف فنجان شیر را مخلوط کرده و به هم می زنیم سپس آنرا در یک لیوان کمرباریک ریختنه و دو اسکوپ بستنی وانیلی و یک اسکوپ بستنی طعمی روی آن قرار می دهیم و […]
رست و پخش انواع دانه های قهوه
رست کردن یا همان برشته کردن فرایندی که است که در آن خاصیت های شیمیایی و فیزیکی قهوه تغییر می کند. رست کردن قهوه باعث تغییر در طعم و رنگ و بوی قهوه می شود. در رست کردن قهوه با اینکه طعم و بوی قهوه بسیار تغییر می کند اما باعث کم شدن کافئین یا […]