دم کردن قهوه سبز :

ابتدا باید توجه داشته باشید که بدلیل اینکه قهوه معمولی تفت داده می شود از شکننده تر از قهوه سبز است و این امر آسیاب کردن قهوه سبز را کمی مشکل می کند.

بعد از اینکه قهوه سبز را در آب سرد ریختید آنرا در قهوه جوش بریزید تا بمدت ۱۵ دقیقه بجوشد. بعد از آن قهوه جوشیده باید بمدت یک ساعت بماند تا خنک شود. هرچه این نوع قهوه  بیشتر بماند خوش طعم تر خواهد بود. حالا می توانید قهوه را صاف کرده و مصرف نمایید.

اگر کمی عسل به این قهوه اضافه نمایید طعم بهتری خواهید داشت. معمولا قهوه سبز تلخ تر از قهوه معمولی است.

ضمنا قهوه سبز برای زنان باردار و همچنین افراد مبتلا به پوکی استخوان توصیه نمی شود.

 

برچسب‌ها, , , , , , , , ,

1392 © coffeedrink.ir تمامی حقوق محفوظ است.