قهوه اسپرسو نوشیدنی دلچسب و گوارایی است که با عبوردادن بخار داغ آب از میان پودر قهوه تهیه می شود. روش تهیه یک قهوه اسپرسوی گوارا را در موارد زیر برای شما شرح می دهیم.

1- ابتدا مناسب ترین نوع قهوه را بیابید. طعم اسپرسو با توجه به درجات مختلف روست قهوه متفاوت است.

2- دقت زیادی در مورد تازگی قهوه بکار ببرید. دقت کنید که از تاریخ روست قهوه بیشتر از سه هفته نگذشته باشد.
قهوه آسیاب شده اسپرسو
3- بهتر است که دانه قهوه را خودتان آسیاب کنید اما نه توسط آسیابهای برقی ارزان قیمت نامرغوب. چون بد آسیاب کردن قهوه آن را خراب می کند! در هرصورت بهتر است که یا چرخ آسیاب خوب بخرید و یا اینکه از جای مناسبی قهوه روست و آسیاب شده مرغوب تهیه کنید.

آسیاب قهوه اسپرسو

4- از آب تصفیه شده استفاده کنید بدون مواد معدنی و یا آلاینده ها و تا 90 درجه سانتیگراد گرم کنید. هرگز آب جوش استفاده نکنید. آب جوش روند تهیه قهوه خوب را متوقف می کند.

طرز-تهیه-قهوه-اسپرسو

5- از مقدار مناسب قهوه استفاده کنید. 7 گرم برای تک شات و 14 گرم برای دبل شات اسپرسو.

6- همه اجزا را هم تمیز کنید و هم دقت کنید که مرطوب نباشند. رطوبت ممکن است باعث خروج زودهنگام اسپرسو شود.

تمپر-قهوه-سبد-اسپرسو

7- فشرده سازی – سبد قهوه را سرپرکنید و تا سه چهارم آن فشرده نمایید. دوباره پودر قهوه را بریزید و باز توسط تمپر بفشارید. در نهایت باید به اندازه چهار پنجم سبد، پودر فشرده داشته باشید. اگر بیش از حد بفشارید ممکن است اسپرسوی شما طعم گل آلود بدهد همچنین به دستگاهتان فشاد وارد شود.

روش-تهیه-اسپرسو

روش تهیه اسپرسو

8- حالا می توانید دستگاه را راه اندازی کنید و از اسپرسو لذت ببرید.

شات اسپرسو

نشانه های یک اسپرسوی خوب

اسپرسو باید یکدست باشد همچنین قهوه تازه کمی چسبناک خواهد بود که این بدلیل وجود روغن در دانه قهوه است.
کف زیبایی باید روی شات قهوه شما تشکیل گردد. حباب های کوچک و قرمز مایل به قهوه ای یا فندقی که البته بعد از یک یا دو دقیقه پراکنده می شود. عدم وجود کف می تواند به دلیل تاریخ گذشتگی قهوه شما باشد.

برچسب‌ها, , , , ,

1392 © coffeedrink.ir تمامی حقوق محفوظ است.

خریدی نیست.