رست کردن یا همان برشته کردن فرایندی که است که در آن خاصیت های شیمیایی و فیزیکی قهوه تغییر می کند.

رست کردن قهوه باعث تغییر در طعم و رنگ و بوی قهوه می شود.

در رست کردن قهوه با اینکه طعم و بوی قهوه بسیار تغییر می کند اما باعث کم شدن کافئین یا دیگر خواص قهوه نمی شود.

معمولا بدلیل کم شدن ماندگاری قهوه بعد از رست شدن، این فرایند معمولا قبل از مصرف و یا پخش قهوه انجام می پذیرد. این فرایند رست را در منزل نیز می توان انجام داد.

رست و پخش انواع دانه های قهوه

برچسب‌ها, , , , , , ,

1392 © coffeedrink.ir تمامی حقوق محفوظ است.